lauantai 25. huhtikuuta 2015

Oma helmeni

Näin aluksi hieman esittelyä itsestäni ja siitä mistä tässä blogissa on kyse. Kirjoitin aikaisemmin blogia liikunta-teemalla. Koin kuitenkin blogin olevan liian työläs, kun koko elämäni pyöri liikunnan ja treenaamisen ympärillä. Näin ollen blogi jäi ja olen muutaman vuoden ajan etsinyt motivaatiota jatkaa, kunnes tajusin, että hei ei ole pakko kirjoittaa siitä mitä tekee työkseen ja kaikella vapaa-ajallaan. Siitä se kaikki sitten lähti.

Sulattelin ajatusta vielä noin kuukauden päivät ja huomasin tablettini muistivihon täyttyvän eri teemoista, joista voisin kirjoittaa. Oma kotini on hyvin pieni keskustan kerrostalo kaksio, joten jutut tästä asunnosta jäisi aika tyngäksi. Vaikka tulen niistäkin hieman kertomaan. Lähinnä päätin tuoda esiin paikkoja, löytöjä yms. mistä saan itse inspiraatiota ja mitä olen keksinyt niiden pohjalta siis niitä pieniä helmiä ;) Kaikkea ei kuitenkaan aina voi tuoda omaan kotiin, joten teen myös juttuja perheeni ja ystävieni kodeista ja projekteista. Joten pysykää kuulolla, jos tykästytte tyyliini; joka on hieman urbaani, jotain vintagea ja vanhan ja uuden sekoitusta. Kierrän myös paljon kirpputoreilla ja tulen esittelemään löytöjäni. Luvassa myös muutamia DIY-juttuja, kunhan kesä koittaa ja pääsee vanhempien pihalle maalaamaan. Toki saa myös vinkkailla jutun aiheita täältä Etelä-Kymenlaakson kulmilta.

Tässä pieni esittely kodistani, kaksio, jonka ostin vuosi sitten. Täällä asustaa minä, koirani Arttu ja näyttää tuo poikaystäväkin viihtyvän täällä enemmän kuin omassa kodissaan.  :)

Olohuoneen maisematapetti oli edellisen asukkaan jäljiltä. Yksi syy miksi itse ihastuin tähän asuntoon ja lukitsi ostopäätökseni. Nojatuoli ja kynttilänjalat ovat kirpputori löytöjä. Matto ja sohvapöytä on ostettu edelliseen asuntoon, mutta löysivät heti paikkansa tästäkin asunnosta. Tyynyn päällinen H&M home.

 Artun tuoli. Tässä herra päivystää asunnon menoa.

Viime viikkojen ajan olen etsinyt jotain vihreää ja kasveja tähän asuntoon. Niitä, kun ei ole aiemmin ollut. Lintuhäkin sain äidiltäni, taisi olla hänen kirpparilöytö. Muratin kävin hakemassa Ikeasta. 

Orkidea ruukkuineen tarttui mukaan Porvoon Plantagenista torstaina. Verhot ovat Ikeasta ja kovasti ihastuin keksimääni solmu tekniikkaan verhoissa. Lisää näistä myöhemmin.

Terveisin -ST-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti