sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hyvää äitienpäivää!

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille! Meillä juhlittiin äitienpäivää isommalla porukalla, kun menimme syömään äitini siskon ja heidän äitinsä eli mummoni kanssa. Haminan Upseerikerho tarjosi todella hyvät eväät. Niin hyvät ettei kuvia edes kerennyt ottaa. :D Mutta jotain kuvia tarttui matkaan lounaan jälkeisistä puuhasteluista. Eksyimme nimittäin äidin kanssa kirpputorille. Meidän piti mennä katsomaan vain ikkunasta yhtä antiikkilipastoa, jota hän oli ajatellut vanhempieni yläkerran aulaan. (Tästä projektista tulla myöhemmin lisää) Siellä vanhat 90- luvun koivukalusteet saavat siirtyä ja isän "sotasaaliit" pääsevät esille. Siis kaikki liput, viirit ja plakaatit, joita on hänen uransa aikana on kertynyt. Mutta löytyi sieltä, jotain omaan kotiinikin.

Servettiteline ja kaksi tuikkua, joista toinen Pentikin. Yhteensä 8€.

Meidän äiti sai siis lahjaksi uuden kahvinkeittimen. Tarkemmin Nespresson Lattissima+-kapselikeittimen. Toimin itse Nespresson kahviasiantuntijana ja eilisen vuoron loppupuolella äiti tuli myös maistelemaan kahveja. Kovana maitokahvien ystävänä äiti ihastui maitovaahdottimeen ja päätimmekin isäni kanssa ostaa hänelle kotiin oman. Päivä meni siis koneen opiskelussa ja kahveja maistellessa.

 Lattissima+ valkoinen sopii hyvin mustavalkoiseen keittiöön.


Äidin toivelistalla oli myös uusi muumimuki rikki menneen tilalle.

Oma lapsukaiseni Arttu-koira päätti ilahduttaa juoksemalla ojanpohjalla edestakaisin. Päästiin siis koiran kuuraus hommiin. Onneksi joku järjestää pientä äksöniä minunkin arkeen :D 

Mutta jätän teidät näihin kahvi tunnelmiin. Kunhan omat työkiireet hellittää luvassa kaikkea kivaa myös tänne. Kesää odotellessa! :)

Terveisin -ST-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti